Velkommen til Sportyliv

Hei!

Vi er Ranveig og Frank Jon og har vært Herbalife distributører i 25 år. Denne jobben har vært mer enn en vanlig jobb. Det har blitt en livsstil som vi trives med. Det å hjelpe andre mennesker til bedre helse og være med på å skape grunnlag for en inntektskilde for mange i vårt team, er det mest givende for oss. Vi er takknemlige for at vi har fått anledning til å gjøre det vi liker best i livet vårt.

Vi har gjennom alle år jobbet målrettet for å kunne oppnå dette. Det er spennende, morsomt og til tider utfordrende, men belønningen har vært stor i form av nye bekjentskaper, vennskap og muligheten til å reise til steder som vi i våre tidligere jobber ikke hadde mulighet til. Å hjelpe andre mennesker til et sunnere og mer aktivt liv med fokus på kosthold og trening, har vært vår målsetning gjennom alle disse år. Å bygge opp en supportsystem for både kunder og medlemmer online og off line er noe som hele tiden opptar oss og er stadig i utvikling.

Med nåtidens tekniske finesser som internet og det faktum at vi kan ta med jobben vår overalt, har vi de siste 10 årene bodd tidvis i Finnmark og tidvis på østlandet. Friheten med Herbalifes forretningsmulighet at du faktisk kan jobbe hvor du vil og med hvem du vil. Om du er i den situasjonen slik vi opplevde vårt liv var for 25 år siden, kan Herbalifes forretningsmulighet være gjennomsnitts menneskets største sjanse. Har du en drøm om å eie ditt eget liv og er litt nysgjerrig på om dette kan være noe deg, kan du ta en liten titt her.

:https://fusima.wistia.com/medias/i9h18opzoh

https://fusima.wistia.com/medias/9uikz86i2y

Vil du vite mer?

Bestill en gratis online video her: www.toppjobb.no/rajo