Bli med på oktober challenge

Vi har akkurat avsluttet september challenge med flotte resultater blant deltakerne. Ny challenge starter 28. september. Som sagt, det er ikke for sent å slenge seg med her selv om denne challengen er den fjerde i rekken. Og om myndighetene ikke vil at vi skal møtes live i januar, så har vi en avtale med Dag Otto Lauritzen å flytte arrangementet til en bedre egnet dato. So no problem! ?

Vil du vite mer om dette, fyll inn din email adresse under og du får tilsendt mer info!

Drømmer du å komme i bedre form, men får det ikke helt til alene? Det er ikke hva du gjør en sjelden gang som gir resultater. Det er det lille du gjør hver dag som avgjør den store forskjellen. 21-day challenge er skapt for å gi alle våre Herbalife Nutrition medlemmer og kunder motivasjoninspirasjon og grunnleggende opplæring i aktuelle tema som har med ernæring og livsstil å gjøre. Alt dette skjer i et virtuelt fellesskap hvor vi heier hverandre fram.? Det spiller derfor ingen rolle hvor du befinner deg i geografien, hvilket kjønn du har eller hvor gammel du er. Det er aldri for sent å starte en livsstilsendring for en mer aktiv hverdag?.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *