Når kaffe blir sunt!

Herbalife Nutrition har lansert iskaffe, og vi har fått den til Norge. Nå kan dette bli en del av en sunnere måltidsplan og et fint alternativ når du bare vil kose deg eller er på farten. Denne iskaffen er ypperlig for alle som liker smaken av kaffe. Noen kopper kaffe i kombinasjon med ellers sunne og balanserte måltider gjennom dagen og litt fysisk aktivitet på toppen, kan være med på å bidra til at du kan optimalisere ditt resultat:

  • Forbedre din næringsbalanse og din forbrenning
  • Forbrenne uønsket fett og gå ned i vekt
  • Forbedre ditt treningsresultat og bygge muskler
  • Forhøye ditt energinivå i løpet av dagen 
  • Få mer balansert blodsukker og bli kvitt søtsug

Kaffen kan drikkes varm eller som iskaffe. Tenk deg at kaffe og noe annet bra ved siden av kan bli et balansert måltid som kan gi deg alt dette. Det har aldri vært enklere å gjøre en forandring mot et sunnere liv.

Du kan lese mer om produktet her:

KLIKK HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *