Pannekake fristelse

Hva med å lage pannekaker med Formula 1 shake. Det er en fin måte å lage vanlige pannekake mix mer smakfull med mer protein. På denne måten får du et mer balansert måltid i forhold til karbohydrater, fett og proteiner. Denne videoen viser hvordan du kan lage bananpannekaker med Formula 1 Banana Cream. Denne smaken har vi foreløpig ikke her på berget, men den vil bli lansert i Norge i andre halvdel av 2019. Det gleder vi oss til. I mellomtiden kan man bruke en annen smak av Formula 1 shake som vi allerede har i Norge. Her er noen oppskrifter vi kan anbefale: 

Ingvilds pannekakeoppskrift:

  • 1 most banan
  • 1 egg
  • 1 pose Formula 1 vanilje eller 2 måleskjeer med Cookies & Cream
  • 1/2 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljeekstrakt

Stekes på middelsvarme i 3-4 min på hver side

Sidsels pannekakeoppskrift:

  • 2 ss Formula1 vanilje
  • 1 egg
  • litt cottage cheese
  • litt havregryn
  • en dæsj kanel

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *