Hvorfor vann er viktig for kroppen

Vann bidrar til å opprettholde normal regulering av kroppens temperatur og vedlikehold av normale fysiske og kognitive funksjoner. Liv opp vannet med den forfriskende smaken av Herbal Aloe Concentrate for å hjelpe deg med å oppnå optimale hydratiseringsnivåer som en del av din sunne frokost.

Væskemangel påvirker vår konsentrasjonsevne, koordinasjonsevne og reaksjonstid. Noen ganger er hodepine et tegn på at du ikke har fått i deg nok væske. Et væsketap på bare 2 % av kroppsvekten, det vil si ca. 1 til 1 1/2 liter vann, reduserer prestasjonsevnen med opptil 20 %.

Fibrene i maten må også ha væsketilførsel for å kunne fungere optimalt og for at vi skal kunne unngå forstoppelse. Vann er også viktig for å opprettholde en flott hud og et sunt utseende.

Så drikk tilstrekkelig med vann hver dag. Herbal Aloe Concentrate smaker godt med vann og den gir deg i tillegg ekstra med næringsstoffer, spesielt fytonæring som vi finner i planter.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *