Spiser du nok proteiner?

De fleste av våre kunder som vi har samtaler med om deres matvaner, får ikke i seg nok proteiner i hvert måltid. Det er her den største ubalansen inntreffer i forhold makronæring generelt. Personlig har vår hverdag blitt enklere hva kosthold angår etter at Herbalife Nutrition kom inn i vårt liv. Vi vet at vi får i oss nok proteiner hver dag. ….og så kom Herbalife med et nytt produkt som er en velsignelse for folk på farta. Shaken skal bare blandes i vann og likevel får man i seg den mengden man skal ha av proteiner, men også av de andre næringsstoffene. Produktet her Pro Select 20. Den egner seg også for vegetarianere.

Her kan du se en video om Pro 20 Select. Du kan også lese mer om denne ved å klikke på linken HER!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *