Lag din egen smoothie

Vet du nøyaktig hvordan næringsbalansen i shaken din er? Det hender av og til at vi ikke kan mixe shaken vår slik som det er foreskrevet på boksen. Da må vi være oppmerksom på at om du tar bort lettmelk og blander Formula 1 i vann, så tar du bort en viktig proteinkilde som utgjør at at måltidet blir næringsbalansert. Herbalife Nutrition har laget en webside med shakeoppskrifter. Der finnes en morsom funksjon hvor du kan finne ut om den måten du lager din shake gir deg nok proteiner. Du kan også finne ut om hvordan en 1/2 banan påvirker kalori- og karbohydratmengden blir påvirket.

Klikk på linken nedenfor å sjekk om shaken din er i næringsbalanse:

http://www.myherbalifeshake.com/no/builder.html

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *