Vi arrangerte en gourmet helg 70,6 grader nord denne helgen

Første helga i april kom det prominente gjester langveisfra for å bidra og delta på en gourmet promotion som medlemmer i teamet kunne kvalifisere seg til. Oskar Finnsson er en kjent på Island både som tidligere chef på egen restaurant og på TV. Vi ble kjent med Oskar og Maria gjennom Herbalife for en del år tilbake og har tilbragt tid sammen med dem både i business- og sosiale sammenhenger. I høst tilbød Oskar seg å komme til hjemmet vi har her i nord og tilberede en gourmethelg for de aller beste av våre teammedlemmer de siste 5 måneder. Arrangementet skjedde den første helgen nå i april. Snakker om å være heldig med været, som ofte kan være en utfordring så langt nord og på denne tiden av året.

Det var også noen frivillige som ønsket å hjelpe til på kjøkkenet som Oskars assistenter for å lære noen triks og hemmeligheter. Håper de lærte noe de kan få nytte av til hverdags- og festmat.

Noen tror jo at vi som bruker Herbalife som en del av vårt kosthold, ikke spiser mat! Dette stemmer overhodet ikke. Denne videoen beviser det!