Det gode liv i sør og nord

DSC00210

Vi er Ranveig og Frank Jon og har jobbet som Herbalife distributører i 20 år. Det har gitt oss muligheten til å leve et aktivt og fritt liv der vi selv helt bestemmer over vår hverdag. Vi har gjennom mange år jobbet målrettet for å kunne oppnå dette. Det betyr ikke at vi idag ligger på latsiden. Heller tvert imot da vi liker å hjelpe andre til å oppnå det samme som oss. Det er spennende, morsomt og til tider utfordrende, men belønningen har vært stor i form av nye bekjentskaper, vennskap og muligheten til å reise til steder som vi i våre tidligere jobber ikke hadde mulighet til.

Det å motivere mennesker til et sunnere og mer aktivt liv slik at de kan komme seg opp av godstolen, er noe vi virkelig brenner for og som vi begge to var opptatt av lenge før vi ble Herbalife distributører. Kombinasjonen med vanlig mat, ernæringsproduktene til Herbalife og fysisk aktivitet, er uslåelig etter vår mening. Med travle hverdager er det ikke alltid like enkelt å få til fullverdige måltider for de aller fleste. Slik var det for oss også for 20 år tilbake i tid.

Med nåtidens tekniske finesser som internet og det faktum at vi kan ta med jobben vår overalt, har vi de siste 10 årene bodd tidvis i Finnmark og tidvis på østlandet. Det er vel faktisk den største friheten med Herbalifes forretningsmulighet at du faktisk kan jobbe hvor du vil og med hvem du vil. Prosjektet vårt for tiden er å bringe 24FitClub konseptet til hver eneste kommune i Norge. Vi var en av de første som bragte inn FitClub inn som et konsept for å ta bedre vare på våre kunder og brukere. I den anledning kom Herbalife på besøk til oss i huset vårt i nord for å filme prosjektet som vi hadde startet på.

Her kan du se videoen!

 

Vi leter derfor etter personer som er interessert i trening og kosthold og som kunne tenke seg å starte opp med FIT CAMP i sitt lokalmiljø.